Ski / Snowboard

Domeniul schiabil din Poiana Brașov dispune de șapte pârtii, atât pentru profesioniști cât și pentru amatori. În plus, puteți angaja un instructor dacă doriți să învățați aceste sporturi.

Transport pe cablu

Două telecabine, o telegondolă, două telescaune și cinci teleski-uri vă stau la dispoziție pe timpul iernii. Vara puteți urca în Masivul Postăvaru cu telecabina sau telegondola.

TIR cu arma, cu arcul și mini-mașinuțe

Chiar în apropierea Hotelului Escalade există un parc unde se pot desfășura aceste activități!

Drumeții pe trasee montane

În orice anotimp de peste an se pot face drumeții pe traseele montane din zonă. Alegeți-vă un traseu și porniți în relaxare prin natură.

Tururi cu ATV-urile

Câteva minute sau câteva ore de distracție cu ATV-urile ar putea fi ceva ideal pentru grupul vostru de prieteni. În Poiana Brașov găsiți mai multe locații de unde puteți să închiriați ATV-uri.

Închirieri biciclete

Puțină mișcare nu strică nimănui. În Poiana Brașov veți găsi mai multe locuri de unde puteți închiria biciclete.

Bear watching și nu numai

Creșteți-vă șansele de a vedea urși bruni sălbatici într-o excursie de o zi în pădurile din Munții Carpați, de la Brașov.

Călărie și echitație

În Poiana Brașov veți găsi mai multe locuri unde puteți să călăriți de plăcere sau puteți face echitație la nivel profesionist.

Cluburi și distracție

În Poiana brașov veți găsi cu siguranță câteva locuri unde vă puteți petrece seara sau noaptea într-o ambianță plăcută alături de cei dragi.

Massif Festival

Massif este o experiență unică și exclusivă pentru această parte a Europei, o preluare completă, adaptată special pentru frumoasa stațiune montană Poiana Brașov.

Mănăstirea din centrul stațiunii

Mănăstirea ”Sfântul Ioan Botezătorul” din centrul stațiunii Poiana Brașov vă așteaptă să îi treceți pragul pentru un moment de liniște și reculegere.

Peștera Valea Cetății

Datorită amenajărilor făcute în 2010, Peștera Valea Cetății a putut fi înscrisă în circuitul turistic și a fost declarată ”Zonă naturală protejată de interes național și monument al naturii”.

Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, având peste 100 de dinozauri.

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică

De pe pagina oficială a acestui centru puteți afla despre diferite alte evenimente ce se pot desfășura în Poiana Brașov.

Centrul de Agrement și Divertisment

La Centrul de Agrement și Divertisment din centrul stațiunii Poiana Brașov puteți desfășura diferite activități atât vara cât și iarna. Ideal atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.