DESCOPERĂ PREPARATELE NOASTREMASTER CHEF LA ESCALADE

Vă așteptăm în restaurantul Hotelului Escalade, fie că aveți sau nu cazare. Suntem pregătiți să vă răsfățăm papilele gustative cu cele mai bune preparate făcute în bucătăria noastră!

Punem întotdeauna preț pe calitate și gust și de aceea ne dorim să le oferim o experiență culinară inedită turiștilor noștri. Venim în întâmpinarea dvs. atât cu preparate tradiționale românești cât și cu specialități din bucătării internaționale.

Restaurantul Lobby îşi aşteaptă în fiecare zi clienţii la un mic dejun savuros, un prânz sau o cină cu preparate tradiţionale şi internaţionale.

Barul de zi are o capacitate de 70 locuri şi este locul ideal unde puteţi savura cocktail-uri şi băuturi rafinate, însoţite de momente de relaxare.

Terasele hotelului vă oferă o privelişte deosebită, bucurându-vă de o îmbinare relaxantă dintre liniştea şi aerul curat al Munţilor Carpaţi. Pe terase puteţi servi un preparat delicios oferit de bucătăria restaurantului nostru sau bautura dumneavoastră preferată într-un peisaj natural atrăgător.


Program Restaurant

Vă așteptăm cu drag!

Breakfast: 07:30 – 10:30
Lunch & Dinner: 12:00 – 22:00

Cum ajung? Indicații rutiere!


Rezervări

Puteți rezerva o masă pentru prânzul sau cina dvs.!

0268 262 043 sau 0752 333 645
receptie@escalade.ro

VEZI MENIUL COMPLET AICI!